Over ons
Al ruim 50 jaar Banketbakkerij Jolink
 • Dagelijks vers voor jou geproduceerd

  Onze banketbakkers verzorgen dagelijks een grote sortering verse producten voor jou, gemaakt in onze bakkerij in Brummen. Roomboterkoekjes, gebak, taartjes, schnitten en sloffen, maar ook diverse hartige heerlijkheden behoren tot het assortiment. Deze producten kun je terug vinden in onze winkels in Brummen, Zutphen en Doetinchem, waar je rustig rond kunt kijken of kunt vragen om advies aan een van onze medewerkers. In de winkels in Zutphen en Doetinchem is het ook mogelijk om even lekker wat te drinken in onze tea room, met daarbij een heerlijk gebakje naar keuze. Kom snel eens langs in een van onze winkels!

 • De beste producten

  Onze meesterbanketbakkers werken uitsluitend met de beste grondstoffen van moeder aarde. Met dagverse producten. Zo worden met de natuurlijkste ingrediënten – bloem, suiker, boter, eieren, room, noten en vruchten – de heerlijkste kunstwerken voor jou persoonlijk gebakken. Reken maar dat je het verschil proeft. Want compromissen doen aan de kwaliteit is geen optie voor het Patisserie College.

  Ga naar webshop

Je kunt onze winkels hier vinden
 • Kwaliteit is gegarandeerd

  Regelmatig worden alle Patisserie College banketbakkers beoordeeld op hun product- en organisatiekwaliteit. Een waarborg voor jou als genieter van al dit heerlijks.

  Geschiedenis

  Al sinds 1968 is banketbakkerij Jolink gevestigd in Brummen. Inmiddels zijn daar een vestiging in Zutphen en Doetinchem bijgekomen. Net als in 1968 worden al onze producten nog steeds op ambachtelijke wijze bereid, met de kennis en het vakmanschap van onze banketbakkers. Natuurlijk zijn wij wel met de tijd meegegaan in zowel de innovatie van producten als de productiemethoden, echter altijd met het behoudt van alleen de natuurlijke smaken en zuivere grondstoffen.

Werken bij Banketbakkerij Jolink?

Neem contact met ons op als het jou wat lijkt om ons team te komen versterken en dag in dag uit met de lekkerste producten aan de slag te gaan!

Join!