Bruidstaarten op maat

Met jullie bruiloft in het vooruitzicht wil je er natuurlijk zeker van zijn dat jullie bruidstaart er perfect uitziet en superieur is van smaak. Bij banketbakkerij Jolink begrijpen wij dit.

Onze banketbakkers zullen jullie ervan verzekeren dat de mooiste dag van jullie leven ook met de mooiste taart van jullie leven gevierd zal worden. Jullie bruidstaart wordt met liefde geheel op maat gemaakt door onze vaardige banketbakkers. Verschillende maten, vormen, vullingen en afwerkingen zijn mogelijk. Hierover gaan wij graag met jullie in gesprek om op zoek te gaan naar jullie unieke, persoonlijke taart, volledig naar jullie wensen.

Iedere zaterdag ochtend is er de mogelijkheid om in gesprek te gaan met onze chef banketbakker. Mochten jullie een afspraak willen maken, of nog vragen hebben over eventuele mogelijkheden dan kun je bellen naar 0575 – 561277 of een email sturen naar info@jolinkbanket.nl

Afspraak maken

  • DD slash MM slash JJJJ
  • verplichte velden*

Ervaringen delen

  • Banketbakkerij Jolink

    Laat ons weten wat jullie vonden van jullie bruidstaart, workshop, verjaardagstaart, traktatie, noem maar op… van banketbakkerij Jolink, zodat anderen jullie ervaringen kunnen lezen!

    Jordi Jolink
    26/03/2020