Speciale gelegenheden

 • Bruidstaarten op maat

  Het is mogelijk om je geheel zelf samengestelde bruidstaart bij ons te bestellen. In overleg is er veel mogelijk, je komt samen bij ons langs in de Bakkerij om met een van onze bakkers jouw perfecte bruidstaart samen te stellen. Kies je voor een klassieke variant of ziet jij jouw bruidstaart liever in de vorm die je zelf wilt.

  Lees meer
 • Ambachtelijk banketbakkers ijs

  Het ambacht staat bij Banketbakkerij Jolink voorop. Niet alleen onze ambachtelijke taartjes en gebakjes maar ook ons heerlijke ambachtelijke banketbakkers ijs. Zo goed als elke dag wordt er vers ijs gemaakt om u van dit heerlijke product te kunnen voorzien. Proef nu snel in een van onze winkels ons wisselende assortiment aan banketbakkers ijs.

  Lees meer
 • Workshops

  Een leuke activiteit met een groep vrienden of vriendinnen? Kom langs bij ons in de bakkerij voor een echte banketbakkers workshop. Maak je eigen taartjes en bak je eigen koekjes om de volledige banketbakkerservaring te beleven. Onder het genot van een drankje zorgen wij ervoor dat jullie een onvergetelijke middag beleven.

  Lees meer
 • Jouw zelfgekozen foto op de taart

  Bestel nu in een van onze winkels of telefonisch jouw eigen gekozen taart. In elke vorm en elke verschillende opmaak is mogelijk, vraag bij een van onze winkels naar de mogelijkheden.

  Upload jouw tekst of foto